Trakteren

Één is genoeg en klein is oké!

no images were found

Alle ouders willen een feest voor hun jarige kind. Bij een feestje hoort wat lekkers en de meeste kinderen trakteren daarom op school en thuis. Als Lekker Fit! school hebben wij het volgende motto voor trakteren: één is genoeg en klein is oké.

De traktatie is klein en de kinderen krijgen zo minder vet, suiker en zout binnen. Natuurlijk is de traktatie zo nog steeds feestelijk, maar wel gezonder voor onze kinderen. Zo vieren we wél feest, mèt wat lekkers én blijft iedereen Lekker Fit!

Hieronder vindt u allerlei leuke ideeën die u kunt gebruiken voor de traktatie van uw kind.  Klik op de link en dan vindt u een pagina met allerlei traktaties. Van alle kinderen die met hun traktatie laten zien: één is genoeg en klein is oké, wordt een foto gemaakt met hun traktatie, die we op de traktatieslinger hangen in de gang.

Klik op onderstaande plaatjes voor leuke traktatie ideeën!

Peuters

fff