Schooldiëtist

Schooldiëtiste

Omdat wij een Lekker Fit! School zijn, is twee keer in de maand de schooldiëtiste Kim Remmerswaal op school aanwezig.  Bij haar kunt u terecht voor vragen en/of advies over voeding, gewicht en bewegen. Aan het begin van elk schooljaar wordt er in de gymlessen een Fittest afgenomen. Hierbij wordt het BMI van de kinderen gemeten door de diëtiste. Dit is de verhouding tussen lengte en gewicht. Deze score laat zien of uw kind in verhouding tot leeftijdsgenoten een goed gewicht heeft of juist niet. Als de score van uw kind ‘’Kan Beter’’, of ‘’Kan Veel Beter’’ is, dan neemt de gymjuf of diëtiste via een brief of telefonisch contact met u op. Dit geldt ook voor kinderen die ondergewicht hebben. Als u interesse heeft wordt u uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met de diëtiste. Dit kan met en zonder uw kind. Er wordt gekeken naar de voeding van uw kind. Soms is het nodig dat u regelmatig met uw kind een bezoek brengt aan de diëtiste, soms geeft de diëtiste aan dat een jaarlijkse controle voldoende is.

De gemeente Rotterdam betaalt de kosten van de gesprekken met de diëtiste. Uw kind krijgt géén dieet en het gaat niet om afvallen! Samen bekijkt u hoe u uw zoon/dochter gezonde gewoontes mee kunt geven, waar uw kind direct voordeel van heeft.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u terecht bij: Kim Remmerswaal, De Rotterdamse diëtist, k.remmerswaal@derotterdamsedietist.nl 0618645499,

www.derotterdamsedietist.nl

fruit

Home – deRotterdamseDietist

www.derotterdamsedietist.nl

De diëtisten van deRotterdamseDietist begeleiden en coachen u met persoonlijke aandacht stapsgewijs naar een gezonder eet- en beweegpatroon.

Juf Rinske, gymleerkracht Lekker Fit! Aanwezig op ma, di, wo, do.

r.wolters@hildegardisschool.nl
tel: 010 – 4656840