Klassenouders

Op de Hildegardisschool vinden we het belangrijk om activiteiten met ouders te ondernemen. Dit zorgt ervoor dat de betrokkenheid wordt vergroot.

Door klassenouders in elke groep te hebben, is de weg naar de ouders toe korter. De klassenouder onderhoudt een goed contact met de leraar voor de groep en is een korte lijn naar de ouders. Er is maandelijks een vergadering met de directeur. Zij vormen met elkaar de Ouderraad ( OR)

Bij activiteiten zoals klassenuitjes, pleinfeesten, religieuze feesten, ontbijt ed is de klassenouder altijd uitgenodigd. Als er meer ouders nodig zijn, kan de klassenouder contact opnemen met andere ouders om te vragen of zij mee willen helpen.

Dit schooljaar  zijn het de volgende klassenouders:

groep 1-2 A moeder Ismail Benaddi en moeder Kay’liano Henriques
Groep 1-2 B moeder Zeyneb el Massoudi (Loubna)en moeder Jassem el Kaddouri (Ouassima)
Groep 1/2 C moeder Ammar Ahmed ( Raheela)
groep 3 moeder Souhail Afkir ( Saloua) en moeder Senna Klaverdijk (Nanda)
Groep 4A moeder Maissa Ramos
groep 4B moeder van Rudanchelo Belioso
Groep 5 mevrouw Cloteda (Maitany) en mevrouw Wellinghof (Indra)
Groep 6A Moeder van Zeinab Loukili
Groep 6B Moeder van Iqra Balaidin (Carmen)
Groep 7 Moeder van Ozcan Yolcuoglu (Jennifer)
Groep 8 Moeder van Aisha Rania Ashraf (Jamila) en moeder van Yusus Himalaya (Yeliz)